torsdag, november 23, 2006

Så gik der en måned uden aktivitet på bloggen. Men dermed ikke sagt vi har stået stille tværtimod – nu skal vi kigge fremad og vi skal forsøge at finde fælles fodslag mod hvad vi kan gøre for at mildne omstændighederne ved en evt. kommende rydning af Ungdomshuset d. 14. December.

Vedr. vores stiftende generalforsamling skal vi finde ud af hvorvidt stiftelsen er juridisk korrekt da 3 bestyrelsesmedlemmer inkl. Formanden og næstformanden er gået og referatet øjensynligt ikke er blevet fremsendt. Indtil da og forhåbentligt lang tid frem endnu er vi tilstede her på bloggen. Igennem den kommende periode vil der komme flere redaktører på bloggen så vi virkelige kan få drøftet hvilke forholdsregler vi som naboer skal tage optil den 14 december.

Derud over skal debattere vi på hvordan vi bedste muligt for lagt pres på fonden om at bruge deres penge på et nyt og måske bedre hus til brugerne af Ungdomshuset. Hvilket måske vil gøre rømningen lidt lettere og på den måde ikke skade vores nabolag og naboskab. Vi må i dialog med politiet omkring hvilke forholdsregler de sætter op og som vi bør følge.

Vi som naboer bør forsøge at tale Brugerne af Ungdomshuset til fornuft – så de ikke ødelægger den sidste spinkle chance de har for at få forhandlet et nyt og måske bedre hus på plads. En chance som de givet vis vil forringe hvis de vælger at ”besvare vold med vold” som de kalder det. Altså de meget unge teenagere som udgør største delen af brugerene i Ungdomshuset bør tænke sig om en ekstra gang før de vælger at bruge vold mod ”tjenestemandi funktion” Samtidigt håber vi at ”tjenesteamdn i funktion” tænker på at størstedelen af de brugere vi kender til kun er teeagere i trods.

De ”troble makers of the world” som Ungdomshuset åbenbart har inviteret – var ikke et specielt smart træk. Ungdomshuset har hele tiden sagt ”vi kan og vi vil ikke tage ansvar”. Dén der har hægt længst i luften har været ”vi vil ikke tage ansvar” – Men hvis ”troblemakers of the world” kommer og de andre faste ”gæster?” vil vi nok mere ser at de unge teenagere brugere bekende sig til ”vi kan ikke tage ansvar” udelukkende fordi de for er for små og ressource svage i forhold til det ubekendte ros som de ubelejligt og uhensigtsmæssigt har fået inviteret.

Derfor kære faste brugere af ungdomshuset tænk jer om en ekstra gang før I selv ender mellem en ”skindhead-autonom-fodboldfan-nazist-fra-det-ægte-helvede” og en kampklædt politimand på arbejde.

Det som I burde gøre og som I vil vinde langt mere sympati på, er at benytte jer af en intelligent og bæredygtigt aktion.
En aktion hvor i manifestere jer selv og jeres holdninger. Et manifest hvor i positionere jeres politiske og kulturelle ståsted på en sådan måde at i vinder sympati for alle der kigger på jer. Det vil gøre at i markere jer ind i vores kollektive hukommelse på en positiv facon. Med andre ord I har alle chancer for at skrive historiebøgerne på den fede måde!

/Martin Stahl(nedenfor kan der læses om den stadigvæk versende konflikt vedr. den stiftende general forsamling - en konflik som vi inden længe uden tvivil vil få styr på. Derud over en masse konstruktive forslag til hvad vi skal gøre nu og frem mod d. 14 dec. Kommentér gerne! )

Ingen kommentarer: