torsdag, november 23, 2006

Arbejdet hos "Naboerne på Nørrebro" har i den seneste tid været fraværende. Det skyldes primært at vi ved den stiftende generalforsamling for foreningen "naboerne på nørrebro" fandt ud af at Claus Pedersen går ind for vold og er aktivt i miljøet omkring Ungdomshuset.

Derudover synes vi det ville være på sin plads at bekende sin politiske kulør som alle andre Borgerrepræsentanter og folketingskandidater har gjort. Claus Pedersen har ikke på noget tidspunkt fortalt at han er aktivt medlem af Enhedslisten. Det sammenlagt med at Claus Pedersen bekender sig til vold (se TV2 Lorry her: http://www.tv2regionerne.dk/reg2005/?id=264739&r=5 ) - gør at vi undertegnet formand og næstformand Christian Bondorff, samt bestyrelsesmedlem (se tidligere udsendte mail) Lars Andersen fra den nyoprettede forening ”naboerne på nørrebro” trækker sig ud af bestyrelsen og foreningen.

Undertegnet Martin Stahl og Christian Bondorff går dermed tilbage til det originale græsrodsarbejde i netværksgruppen "Naboerne på Nørrebro" og forsætter vores virke som hidtil gjort.


/Martin Stahl & Christian Bondorff

Ingen kommentarer: