fredag, december 01, 2006

Tænk jer om Ungdomshuset! – Kom nu Fonden Jagtvejen 69! – På banen igen Københavns Kommune!

Fonden Jagtvejen 69 som tidligere har givet bud på Ungdomshuset bør bruge deres 8-10 mio til et nyt Ungdomshus. Københavns kommune bør gå tilbage ind i sagen og sammen med Fonden Jagtvejen 69 lave et joint venture hvor de hver i sær benytter hver deres egenart og styrker til sammen at lave nogle nye rammer for brugerne af Ungdomshuset.

De ”autonome”
De ”Autonome” bedre kendt som brugerne og gæsterne til Ungdomshuset bør tænke sig om en ekstra gang før de handler med, hvad de kalder ”vold mod vold”. Hvis Ungdomshuset bruger vold mod politiet (hvis det kommer til en konfrontation) mister de den sidste støtte de måtte have, lige fra almindelige danskere, til Naboerne på Nørrebro og de politikere som endnu støtter dem.


Grib chancen
Borgerrepræsentationen har netop åbnet op for en ny mulighed om at kigge på et alternativt sted til brugerne af Ungdomshuset. Den chance bør Ungdomshuset gribe. De har muligheden for at gå direkte fra Ungdomshuset ind i en ny type Ungdomskulturhus sikkert med alternativ scene og det hele. Hvis de gør det, har de alle muligheder for at præge dette nye hus i den retningen, som de opfatter for et nyt og moderne fristed.

Den nye alternative Ungdomskultur anno 2006
De brugere og gæster til Ungdomshuset som nu er tilknyttet, har en unik chance for at for at lukke og slukke for det gamle Ungdomshus og sikre den kollektive hukommelse, om det originale 80’er Ungdomshus med veganer folkekøkken, alternativ scene m.v.
En hukommelse som vi alle bærer med os.

Derfor, I respekt for deres forgængere, bør de nuværende brugere af Ungdomshuset lave en genial og intelligent gennemtænkt politisk manifestation som både tilgodeser det historiske Ungdomshus og antivolden. Brugerne af Ungdomshuset vil derfor blive husket – som de der bragte det alterantive miljø up-to-date og fremstå som iværksættere af den ”Nye Alternative Ungdomskultur anno 2007

Kom nu Ungdomshuset – I kan jo godt!
Tilbage til Naboerne på Nørrebro

Ingen kommentarer: