fredag, december 15, 2006

Nadia Andresen fortæller om et trist bekendtskab med 3-kløvret fra Enhedslisten. "Jeg vil også gerne sige, at jeg ville stille optil bestyrelsen for naboerne på nørrebro men måtte desværre trække mig, grundet Claus Pedersen kup om at komme med i bestyrelsen" siger Nadia Andreasen.


Ole Mikkelsen er træt af at Nørrebro bliver opsøgt af
linselusene Faderhuset, Ungdomshuset, Moses Hansen og Pia Kjærsgård
"Både Faderhuset og Ungdomshuset kan vel også betragtessom linselus, der higer efter berømmelse og omtale imedierne, og det får de til overflod i øjeblikket" siger Ole Mikkelsen. Læs også "Skurke og helte" fra Ole Mikkelsen


Kristian Brask Thomsen giver sit syn på Ungdomhuset forspildte chance
"I dette tilfælde har man haft oceaner af tid til at organisere, modargumentere og modstride et salg og derved overtagelse af Ungdomshuset, men alt sker nu i 11. time og virker derfor en smule utroværdigt, uagtet om det er ret eller ej." beretter Kristian Brask Thomsen


Signe Kongebro fortæller om
den gode dialog mellem Ungdomshuset og Naboerne på Nørrebro selv om Naboerne siller krav!
"Deres nye forandrede og åbne attitude gør at der er blevet en rigtig god stemning til dem. Deres situation er nu meget vanskelig i og med at en rømning er uundgåelig, og de har intet andet sted at tage hen. Desværre er vores samarbejde kommet 5 år for sent." skriver Signe Kongebro


Michael Torben Hallundbæk skriver om
tolerancen i - og forskellen mellem Naboerne på Nørrebro.
"Naboerne ser helst at den spændte sitaution løses hurtigst muligt, men naboernes individuelle ønsker går i øvrigt i forskellige retninger: Nogle ønsker at Ungdomshuset ophører på Jagtvej 69, medens andre ikke har noget imod eller ligefrem ønsker at det fortsætter på den nuværende adresse." siger Michael Torben Hallundbæk


Anders Kristiansen skriver om
det konstruktive naboskab og den gode tanke!
"Ordet ”Diversiteten” skal pensles ud, så alle på nørrebro, er klar over, at vi er en gruppe personer, der ønsker et bedre naboskab på nørrebro."1 kommentar:

Naja sagde ...

Kære alle

Vi har fået nok af asocial adfærd og vold og vil bare have lov til at leve i fred.

Hvis ungdomshuset bliver bevaret efter denne weekends vold er det et spørgsmål om tid før der er noget brugerne er utilfredse med igen.

Og sender en ny invitation til at smadre bydelen til de mest rabiate autonome i Europa.

Det MÅ ikke kunne betale sig at bruge vold.

Vi er en sød veludddannet familie, der har levet med diversiteten i området og har set det som kulturelt plus, at vi er så forskellige, som vi er. Der er dejligt på Nørrebro og her er på mange måder meget familievenligt.

Nu har vi fået nok!

Vi ser flg. som eneste udgang for denne situation:
• at politikerne rydder huset og på den måde sætter en stopper for lignende episoder i fremtiden. Selv om der måske er ro i perioder omkring ungdomshuset, så vil der givetvis blive en ny voldsrunde, hvis de får huset på baggrund af vold denne gang. Det MÅ ikke kunne betale sig at bruge vold.

• at man skaber et autonom-frit ungdomshus et andet sted i København, hvor man som ung kan mødes, lave musik, koncerter og alt muligt andet fedt. Vi har på Nørrebro taget vores tørn nu. Jeg har en søn, der kommer i huset. Eller rettere kom. For denne voldsrus vil han og hans venner ikke være en del af. De autonome ødelægger det for de andre unge.

• at politiet sikrer vores boligområde. Indtil huset er ryddet vil vi have politibeskyttelse så vi kan færdes frit i vores boligområde og vores børn kan gå på gaden trygt.

******************’

Jeg vil også gerne fortælle min historie om Nørrebro i går d. 16. december fordi vi har fået nok og vil af med Ungdomshuset.

Vi så en af de autonome gå amok, det var mere held end forstand at det ikke endte med et dødsfald.

I går eftermiddags var jeg med min 11 årige søn på vej hjem fra Nørreport St.

Første varsel om at der var noget på færde var at busserne var omlagt. Nå skidt pyt tænkte vi, vi kan da godt gå hjem, længere er det ikke.

Alt var roligt indtil vi nåede hen omkring Fælledvej, her begyndte vi at kunne ane at der var noget voldsomt på færde. Vi har boet i området i mange år og er vant til demonstrationer og tænkte vi bare kunne gå forbi demonstrationen.

Da vi var ved Elmegade var det så voldeligt, det der var forude at vi trak, forskrækkede, ned af Elmegade. Stod lidt og kiggede og da lyden af vinduer der blev smadret, noget der blev banket på og store kanonslag blev ved var vi heldige at vi kunne gå i ly i Ølbaren.

Her fra kunne vi så se følgende:

Da demonstrationen kom hen forbi Elmegade på Nørrebrogade var der en af de autonome der gik amok.

På hjørnet ligger der en 7 eleven, som havde en stikvogn (til varer), nogle blå kasser stående og af en eller anden grund lå her nogle store, fliseagtige betonstykker.

Efter at han havde kastet voldsomt rundt med tingene, som i en voldsrus, hvor han bare blev ved og ved, tog han et af de store betonstykker og kastede den af al kraft ind i butikken gennem ruden, hvor disken er bagved. Der er meget smalt i butikken lige der og der står altid en medarbejder på det sted. Jeg ved ikke om der var nogen der kom noget til, men hvis medarbejderen havde været på sin plads havde han fået en gigantisk betonflise lige i hovedet.

Når historien er skrevet ned, lyder det måske ikke så voldsomt, men det var en meget voldsom oplevelse, for mig selv og min søn som selvfølgelig blev bange og græd.

Det er her vi bor og det er et stort overgreb på vores sikkerhed og ret til at leve et almindeligt liv.


Mange hilsener,
Naja Lynge & familie