mandag, december 18, 2006


Anders Kristiansen stiller spørgsmålstegn ved tidligere leder af Roskilde Festivalen Leif Skovs integritet: " -Ønsker Leif Skov virkelig at støtte en gruppe mennesker, der kaster brosten efter politiet – hvad hvis lørdagens uroligheder havde kostet menneskeliv?" Læs mere: SF blev voksne - Hvad vil Leif Skov?


Trine Askholm skriver om sin øjenvidne beretning til Ritt Bjerregaard: "Jeg oplevede, at de unge ikke lyttede til politiets anmodning om at trække sig tilbage til Huset, og jeg så, at de unge i vrede og frustration, kastede med skyts mod politiet". Læs mere:
Kære Fru Overborgmester Ritt Bjerregaard


Medierne vandt krigen på Jagtvej - proklamere Ole Mikkelsen. “Det virkede som benzin på en grill om sommeren, og jo mere uroen flammede op, des mere gik medierne i selvsving. Læs mere:
Og vinderen er …


Tobias Larsen citerer - "Vi var har ikke noget at tabe": ”Derfor kan vi ligeså godt smadre så meget som muligt i den mellemliggende periode, udsætte politifolk, naboer og deres børn for livsfare, smadre butiksvinduer hos tilfældige butikker i kvarteret” Læs mere:
I tager frygtelig, frygtelig fejl.

1 kommentar:

villemann sagde ...

Kære naboer,
Man får ikke mere ret af at kaste med broste, MEN hvem er egentlig Fjenden på Nørrebro. I rettet skytset mod de forkerte ved at trække jeres støtte.
se mere på
www.villemann.com