tirsdag, december 05, 2006

Så kom Fonden på banen igen – det var godt at se at de har tænkt sig at stå ved hvad de tidligere har lovet.

Det glæder med garanti mange brugere og gæster til Ungdomshuset men også rigtigt mange naboer er glade for at fonden nu tager et fornyet tilløb til at købe et nyt – eller købe det gamle Ungdomshus tilbage. Uanset om det bliver Jagtevejen 69 eller et andet hus – så vil vi som naboer støtte op omkring initiativet.

Vi har tidligere udfærdiget en række krav og forventninger til denne konstellation. Læs her om
Naboerne på Nørrebro krav og forventninger til fremtidigt drift af Ungdomshuset jagtvejen 69 vores forventninger er selvfølge at disse ønkser og krav, som er udfærdiget på baggrund af omkring de 100 husstande som er tilmeldt netværket Naboerne på Nørrebro, bliver tilgode set bedst muligt.

Selvom det ser ud som om Københavns Kommune med vores kære Ritt Bjerregaard i spidsen er ved at tage et udenoms drejning hvad angår ansvar – så må det næsten være et mediestunt. Det kan selvfølgelig ikke lade sig gøre at tørre problemet eller udfordringer af på en privatejet fond og Ungdomshuset selv – Københavns Kommune bliver nødt til at aktivt at gå ind i den tilsyneladende nye konstellation med et køb af et nyt Ungdomshuset eller et tilbage køb af det nuværende Ungdomshuset på Jagtvejen 69.

Vi anbefaler stærkt som vi også
tidligere har gjort at Fonden jagtvejen 69 og Københavnskommune laver et joint venture. Det er for vores vedkommende som naboer, eller for de der måtte være kommende naboer, den umiddelbare bedste løsning. Løsningerne går også under et bedre kendt navn OPP (Offentligt-Privat-Partnerskab)

Ungdomshuset har inviteret alle os naboer på Nørrebro til Åbent hus lørdag d. 9 dec. Fra 11-15 hvor, der som de selv formulere det: ” Der vil være kage og kaffe, børnehjørne, infobod om ungdomshuset og der vil være mulighed for at 'låne en aktivist', som man kan stille alle sine spørgsmål om ungdomshuset til og få stillet sin nysgerrighed.”

Vi har åbnet en blog for Ungdomshuset så alle med tilknytning til Ungdomshuset kan komme til orde her på Nabobloggen. Her kan du også se det fulde program
Ungdomshuset Åben hus arrangement

Vi håber selvfølgelig at Ungdomshuset og deres gæster udviser respekt for naboerne til Ungdomshuset på samme måde som de vil gøre overfor alle andre mennesker.


Ingen kommentarer: