søndag, september 09, 2007

Tak for en rigtigt god demonstration i torsdags evaluering & next step findes her
klik her for evaluering & next af demonstrationen og læs gerne pol.dk's artikel vedr. vores evaluering: 'Naboerne på Nørrebro' bandlyser skubber6 kommentarer:

Claus sagde ...

Det eneste vi protesterer imod er vold.

Vi skal ikke på webafstemninger e. demosedler have et aggressivt sprog "smid dem ud af byen.. buksevand, tæsk ... ud med Jer". Det skader vores sag og kan i værste fald føre til voldelige konfrontationer.

Lad os holde os til at vi ikke vil acceptere vold og hærværk fra demonstranter og at vi fordrer at vores politi og vore politikere griber ind overfor afbrænding af Nørrebro under dække af demonstration.

Tak for et rigtig godt initiativ

Lone sagde ...

Godt initiativ - I har den fulde sympati fra Aalborg...

Torben sagde ...

Flot at bandlyse en person når der iflg pressen er 10-15 aggressive individer. Søg i jer selv, og drop de medlemmer som optrapper konfrontationen.

Anonym sagde ...

så demonstrere i vel også imod politiets brug af vold? eller statens monopol på samme?

Anonym sagde ...

Jeg har virkelig svært ved at se hvad det er der går galt når man forsøger at debatere imod en gruppe af mennesker der i bund og grund kun har et budskab "Naboerne vil gerne have fred på Nørrebro" uanset hvem der starter volden er det ikke en god idé og uanset hvem man er bør man tage afstand fra vold. Hvad politiet gør gør de kun når de er tvunget til det af hætteklæde brostenskastende autonome eller andre der måtte overtræde loven. At staten har monopol på vold er jo bare en tankeprut, enhver ved jo at det ikke er tilfældet, staten bekæmper vol, staten starter ikke vold.

mvh

Christian

Kåre sagde ...

Det er ikke jeres idé om et fredeligt Nørrebro "vi" har noget imod, det er jeres (for mig) underlige idé om at Nørrebro IKKE skal have et ungdomshus for at være fredeligt.
Nu er det jo sådan at ungdomshuset var på jagtvej 69 i 24 år, et fantastisk eksempel på mangfoldig, forskellig og pladsgivende kultur, med koncerter, café, folkekøkken og andre fede arrangementer, et sted hvor alle kunne være, så længe de overholdt de 5 grundregler (ingen hårde stoffer, ingen vold, ingen racisme, ingen heterosexisme og sidst men ikke mindst ingen sexisme), dvs. der var plads til alle, der selv gav plads til alle.
I de 24 år har det jo fungeret fantastiskt, og fuldstendig fredeligt, bortset fra 1993 hvor der var ballade med EU, og ungerens brugere (og MANGE ANDRE) gik på gaden og lavede ballade. Og ja så var der uro i kbh omkring rydningen, men er det så svært at forstå at når man siden 1999 (da huset blev sat til salg) har lavet den ene fredelige demonstration/aktion efter den anden, stadig er blevet fuldstendig ignoreret, at der så er nogle der føler at de har ryggen mod muren i 2007, væl og mærke efter 7 års fredelige aktioner?
På lørdag er det 1 år siden ungeren blev ryddet, og vi har haft torsdagsdemonstrationer 53 uger i træk på denne torsdag, som har forløbet fredeligt undtagen de gange hvor politiet vælger at angribe den ( det virker meget tilfældigt hvornår de gør det). og hvad er der sket? der er stadig intet tilbud til ungdomskulturen i kbh, men der er et tydeligt behov for det, og det forsvinder ikke før der kommer et nyt ungdomshus eller de har smidt alle os unge i fængsel.

hilsen Kåre