onsdag, september 05, 2007


Det bliver en mangfoldig demonstration fra vores side.

Foruden god pressedækning - så vores budskab kommer bredt ud - lyder rygtet at vi bliver mange mennesker i morgen. Vi har den nødvendige tilladelse fra politiet OG mail-bakken har været rødglødende med over 50 nye tilmeldinger til netværket. Vi i pressegruppen regner med at vi bliver ca. 300 mennesker til demonstrationen i morgen.

(vores bannere til i morgen)

Derud over vil det ikke komme til sammenstød mellem os og de autonome. Hvis der er optræk til ballade trækker vi os stille og roligt tilbage. Vi vil heller ikke provokere til sammenstød. Sandsynligheden for at vi overhovedet kommer i nærheden af nogle autonome grupper er også svag - fordi de autonomes demonstration ikke er planlagt til at gå forbi Jagtvejen og Runddelen.Og som pol.dk referere om Politiets holdning til sagen .... - han forventer desuden, at demonstrationen til fordel for Ungdomshuset bliver af den mere fredelige slags.

»Vi forventer aldrig andet end, at hvis man vil give sin mening til kende, så gør man det på en ordentlig måde, og så er vi forberedt på det. Det virker som en kreativ manifestation, og vi håber, det bliver ved det«, siger Per Larsen. Mere her

Vel mødt i morgen kl. 17.00


Ingen kommentarer: