fredag, september 07, 2007

Meget fin dækning af vores demonstration i torsdags. Lige pånær at det ikke var en demonstration mod "Ungdomshuset" men en demonstration mod vold!

Se
lorry
(opdateret link)9 kommentarer:

Kasper sagde ...

"....en demonstration mod vold!"

Det er dog det sjoveste jeg længe har hørt. En demonstration mod vold, hvor demonstranterne opførte sig voldeligt!

Jeg synes helt ærligt ikke I er gamle nok til afholde en demonstration hvis I ikke kan sørge for at holde ro i egne rækker. Jeg er ligeglad om I har boet 30 eller 40 år på Nørrebro, men at spærre Runddelen for almindelige mennesker og tæske løs på tilfældige Ungdomshus sympatisører, det er simpelthen for lavt.

Så fik I prøvet det, det gør I ikke igen!

Naboerne på Nørrebro sagde ...

ja det var ærgeligt at der var en sur gammel mand som eftersigende skubbede til en syttenårig som pol.dk også formulerer det. og det er da klart vi skal tage vores egen medicin og "få styr på tropperne" Ham den gamle mand har eftersigende boet her i over 30 år. det virker som om han har sparret mange frustrationer op over de autonomes fuldstændige destruktive og hensynløse adfærd. men det retfærdiggør selvfølgelig ikke at han skubbede til pigen. vi har som så mange andre set hvem manden er og vil næste gang vi møder ham bede om ikke at møde op medmindre han fralægger sig sin korpolige adfærd.
hvis der kommer til den yderste konsekvens er vi som arrangører selvfølig parate til at tage et medansvar. modsat de autonome som hver gang siger "vi kan og vi vil ikke tage ansvar" så er vi omvendt mere ansvarbevidste og kan godt se tingene i et større perspektiv.

selvfølgelig gør vi det igen - det var jo en kæmpe succes.

der vil senere blive udsendt en evaluering af demoen i torsdags.

Hans sagde ...

Der var mere end en gammel sur mand!

Jeg stoppede personligt en anden gammel sur mand der var godt igang med at knalde en ung fyr på 16-17 år en lige højre henne ved pølsevognen på hjørnet, om han er med i jeres gruppe ved jeg ikke, men han var ihvertfald en idiot.

Ved i i øvrigt at der var kendte nazister med i jeres demo?

// Hans

Naboerne på Nørrebro sagde ...

vi skal have sendt et meget klart signal til yderste højre. i Naboerne på Nørrebro orienterer vi os generelt fra SF til de Konservative. Da det er de politiske retninger der repræseneter alle os der er med. Vi vil på ingen måde accepteter højre fløjs ekstremister.

Hvis / når vi går på gaden igen. skal vi nok sikre os at ingen ballademager fra nogen lejr deltager ved vores demonstrationer.

Rasmus sagde ...

Kære naboer,

Det lyder godt at i gerne vil rydde op i egne rækker for jeres optræden på Runddelen var en smule kompromitterende.

For det første fordi at det er pinligt at en demonstration imod vold, rent faktisk selv griber til vold. Og så endda mod børn der er under 18! Dig der skriver for "naboerne på nørrebro" ved da vel også udemærket at det ikke var det eneste tilfælde hvor der blev truet eller grebet til vold fra de såkaldte "ikke voldsdemonstranter"

Derudover virker det virkelig mærkeligt at du i en kommentar her på siden forsøger at forsvare manden med at han har boet på Nørrebro i 30 år og derfor er meget frsutreret. Jeg har personligt boet her hele mit liv. Hvem må jeg slå på??

Det glæder mig dog at i åbent tager ansvar for jeres voldelige demo. Det gør, som i også skriver, de autonome aldrig, og det adskiller jer på en god måde fra dem.

En sidste ting er forresten, som Hans også skriver, at man kunne se flere mænd der stod og heilede til jeres demonstration, lige omkring da ham fra jeres gruppe slog på hende pigen. Såvidt jeg ved bor der ikke særligt mange nazister på Nørrebro, men synes det er en anelse problematisk at i tiltrækker dem til kvarteret. Gør ihvertfald ikke mig tryggere!

Held og lykke med det hele

/Rasmus, 2200

Zenial sagde ...

Kære Hans, Rasmus og Kasper

Ja, det var en demo mod vold og det forgik ekstremt fredeligt. Ikke engang hele Runddelen blev spæret og det varede kun en times tid. Så, det der med at vi har været til gene for "almindelige mennesker" (hvad det ind betyder) passer simpelthen ikke.

At et par idioter, som selve mente at de deltog i vores demo, skubbede til mindreårige autonomer, kan kun beklages. Og i modsætning til de Autonomers demonstrationer, tager vi kraftigt afstand fra alle form for vold. Som arrangeørne sagde, vil vi selvfølgeligt være mere opmærksomme på ballademagere i fremtiden. Jeg kan kun opfordre Ungdomshus sympatisør i at gøre det samme.

Mht. at der skulle have været nazister i demo'en, så holdte de sig godt skjulte, for jeg så dem i hver fæld ikke. Og slet ikke heilende som er blevet hentydet. Det her lyder meget mere som udokumentert tilsvining end som noget andet.

En sidste ting: det var altså en demo mod vold på Nørrebro og ikke mod Ungdomshuset. At folk kom til at bue at Ungdomshus sympatisør, kan de kun takke sig selv for. Havde Autonomerne lade være med at "skide i egne redde" ved at smadre og havde de ryddet op i egne rækker, vil de stadig have folkets sympati.

Så længe der er brug for det, så gør vi det!

Mvh. // Zenial

mavepusteren og mavepusterinden sagde ...

i er jo voldspsykopater!!...

Naboerne på Nørrebro sagde ...

læs gerne pol.dk's artikel vedr. vores evaluering: 'Naboerne på Nørrebro' bandlyser skubber! : http://politiken.dk/indland/article376914.ece

Anonym sagde ...

Hans og Rasmus og Kasper. I forstår måske nok ikke hvordan det er at blive terroiseret hver eneste dag af autonomme som lugter og råber og tegner overalt hele tiden på vores væge. Vi har fundet os i det lige så lenge jeg har boet her og så er det ikke så mærkligt at man får lyst til at give dem nogen bank. Det var måske nok et dårlit tidpunkt at gøre det på men os naboer ved godt hvad vi vil gøre med dem.