fredag, september 07, 2007

TV 2 | NYHEDERNE

Mest sete

Demo og mod-demo på Nørrebro
18:18 06-09-2007
På Nørrebro i københavn er der lige nu gang i to demonstrationer - dels en for et nyt ungdomshus - dels en mod gadevolden.


22:27 06-09-2007
Demonstration mod vold og hærværk

Hvis du ikke kan finde dem på TV2 - så søg på de 2 overskrifter. Den med "Demonstration mod vold og hærværk" dækker vores demo rigtigt godt!

klik dig herind6 kommentarer:

Danni sagde ...

Ja, det var virkelig et syn.. Specielt den del hvor "demonstranterne imod vold" slår og spytter efter "de autonome" hvor de autonome bare går videre...

Det er virkelig et flot signal at sende! "Vi vil ikke have vold, så nu slår vi på 13-14 årige børn!" - I gjorde virkelig indtryk..

Hvis i nu startede med at få styr på jeres små hundrede demonstranter, kan i måske opfordre til at ungeren får styr på deres 2000 bagefter..

Naboerne på Nørrebro sagde ...

ja det var ærgeligt at der var en sur gammel mand som eftersigende skubbede til en syttenårig som pol.dk også formulerer det. og det er da klart vi skal tage vores egen medicin og "få styr på tropperne" Ham den gamle mand har eftersigende boet her i over 30 år. det virker som om han har sparret mange frustrationer op over de autonomes fuldstændige destruktive og hensynløse adfærd. men det retfærdiggør selvfølgelig ikke at han skubbede til pigen. vi har som så mange andre set hvem manden er og vil næste gang vi møder ham bede om ikke at møde op medmindre han fralægger sig sin korpolige adfærd.
hvis der kommer til den yderste konsekvens er vi som arrangører selvfølig parate til at tage et medansvar. modsat de autonome som hver gang siger "vi kan og vi vil ikke tage ansvar" så er vi omvendt mere ansvarbevidste og kan godt se tingene i et større perspektiv.

der vil senere blive udsendt en evaluering af demoen i torsdags.

Anonym sagde ...

jeg synes det er betænkeligt at foreningen opfører sig sådan til en anti-vold demo, men jeg synes osse kvarterets naboforening har godt af at lære hvordan det er for de mange pacifistiske autonome at deres sag drukner i, at der er et råddent æg i pakken der vil lave ballade. det er jo efterhånden blevet lidt en tradition at når der er ungeren demo, så kommer der ballademagere til fra andre miljøer, for her kan de lave ballade på de autonomes bekostning og gemme sig i de store grupper demonstranter. men det er så åbenbart osse nødvendigt for de autonomes sag når nu man kan demonstrere hver torsdag i et halvt år uden at pressen gider dække de mange fredelige demoer.

Anonym sagde ...

når i nu brokker jer over ungdomshusrepræsentanters ensidige formuleringer i pressen er det da osse paradoksalt at i selv beskriver episoden fra jeres demo ala - "det var beklageligt at de "stødte sammen"", når det rent faktisk er et direkte overfald fra hans side, og hun ingen modstand gjorde. fej for egen dør!

Danni sagde ...

Og nu tænkte jeg ikke udelukkende på pigen, men også den 16-17 årige knægt der var meget tæt på at få slag til ansigtet..

I har absolut ingen grund til at lave endnu en moddemo mod ungeren, for I har lige bevist at i lige så godt kan holde en moddemo mod jer selv.

Der ud over var det sjovt at se hvordan i kunne alliere jer med den yderste højrefløj i kampen mod vold.. - Ungdomshuset har idet mindste styr bedre styr på tingene.

Anonym sagde ...

Jeg synes det her bliver en gang detaljerytteri. Den rigtige rækkefølge er nu en gang for alle:

1. De autonome smarder kvarteret, det er det materiaelle og ikke mennesker.
2.Naboerne går på gaden for at demonstrere over deres hærværk og ødelæggelse.
3. En - måske to - personer er fysiske med skub eller slag mod to fra netop det miljø som 5 dage forinden havde støttet/eller lavet ødelæggelserne.
4. Naboerne tager klart afstand overfor de personer og ønsker ikke at de deltager i fremtidige arrangementer hvis de ikke stopper. Vi sympatiserer ikke en med dem - vi tager afstand!
5. Det autonome miljø synes at vi er ligesom dem!
6. Er der noget de ikke fatter??