fredag, september 07, 2007

Demonstrationer for et nyt ungdomshus

Store-demonstrations-dag i dag i København. Her på Rådhuspladsen er aktivister og tidligere Ungdomshus-brugere lige nu stimlet sammen.

Klik her

14 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej...
Hvad mener i om at DR direktøren Kenneth Plummer reklamerer for ungdomshuset?
se 180grader.dk...

Naboerne på Nørrebro sagde ...

det er lidt det samme som når folketingspolitikere medvirker i reklame indslag. det skader mest deres egen troværdighed. men det er da rigtigt at dr dækker de autonome langt mere end de dækker vores projekter.

Andreas sagde ...

Korrekt, men det er bare umuligt at lave lige så mange demonstrationer, happenings mm. som dem, da de fleste af dem vel hverken har job eller uddannelse at passe og resten kan dedikere al deres fritid til aktivismen.
Det forholder sig desværre nok sådan at så længe de kan "organisere" 2-3 demonstrationer om ugen vil de få en del mere omtale end andre, mindre men mere fornuftige projekter.

Naboerne på Nørrebro sagde ...

ja de har langt flere mennesker på gaden end vi har. men forholdsmæssigt dækker tv2 os mere end dr. det kan sikkert have noget at gøre med at de har flere kanaler. omvendt skal vi da være taknemligere for selve pressedækningen uanset mængeden - sålænge de enkelte historier repræseneter vores budskab knivskarpt

Anonym sagde ...

ufattelig komisk at en såkaldt "anti-volds"-demo, løber hen og bliver voldelig. Her er man fristet til at bruge jeres egen parol; "hvor blev sagen af?".
Og der var flere end én enkelt "antivolds" demonstant der blev voldelig og skubbede til en pige, fx var der en anden, "anti-vold"'s demonstant der slog en ungdomshussympatisør i hovedet. uprovokeret.
dobbelmoralsk aktionsgruppe; naboer på nørrebronx

Anonym sagde ...

Den eneste vold jeg så var autonome møgunger der konstant skulle konfrontere os fredelige demonstranter ved at skubbe, kaste øl og da også harke et par enkelte snotklatter efter os, da vi sagde præcist hvad vi mente om deres voldelige tilgang til tingene.

Skide sympatisk.

Til forskel fra ungdomshusets brugere tager vi, naboerne, nemlig afstand til dem der begår vold. Vi undskylder ikke vores handlinger med "frustrationer" og andet fis.

VOKS OP, møgunger.

Andreas sagde ...

Autonom... nå nej Anonym skrev:
"ufattelig komisk at en såkaldt "anti-volds"-demo, løber hen og bliver voldelig. Her er man fristet til at bruge jeres egen parol; "hvor blev sagen af?""

Som du også kan læse enten her på siden eller på det andet blogspot reclaim the streets så tager "naboerne på nørrebro" både afstand, men samtidig også ansvar for det voldelige sammenstød.
Et ansvar som i ikke har formået at tage om al den vold der løber i kølvandet på hver evig eneste af jeres aktioner.

Desuden retfærdiggør denne ene voldsudskejelse ikke jeres konstanete terrorisme på Nørrebro!

PS. det heddder demonstrant ikke demonstant

Anonym sagde ...

I tager ikke en skid ansvar for at jeres såkaldte "anti-vold" demostration løb ud i vold, bare fordi Martin Stahl eller en eller anden, anden magtliderlig opmærksomhedskrævene person fra jeres organisation siger til et medie at "skubberen" ikke må komme igen. Gennem demonstrationen opførte i jer, på ingen måde som de tilsyneladene "voksne fornuftige mennesker" der bandlyser vold. I råbte fx. "buuh" af alle demonstrationer der krydsede runddelen, hvilket for mig virker underligt, da i udemærket godt ved at mange af ungdomhusets støtter og demonstrationsdeltagere ikke er voldelige og ikke deltager i gadeoptøjerne. Enten er i overdrevet generaliserende over for ungdomshuset tilhængere, eller også var det et faktum i tilsyneladene lod glemme i kampens iver for at få jeres nytteløse mediestunt til at fungere.
Og jo tak Andreas jeg ved godt demonstrant staves demonstrant - men du ved åbenbart ikke at konstante ikke staves konstanete, som du skriver i din kommentar.

Anonym sagde ...

til Plummers t-shirt stunt, hvis det nu havde været en Nike trøje eller et H&M produkt, ville der så havde været nogen jounalister der lavede en kopling til at Plummer støttede børnearbejde? Nåèh nej.... Når problemet er ude af øje er det ude af sind.

Anonym sagde ...

Jeg har svært ved at se logikken i at man ikke er et voksent menneske bare fordi man buuher af nogle unge mennesker der har været medvirkene til at Nørrebro har stået i flammer og uanset hvad bliver de unge jo nød til at vide at så længe de ikke tager direkte afstand for volden, ja så bifalder de den. Som også sagt tidligere har jeg meget svært ved at forstå al den negativitet over for en gruppe af mennesker der bare gerne vil ha fred i deres kvarter. Demonstrationen var en tilkendegivelse af dette og den smugle skubberri der var kan på ingen måde sidestilles med den brutalitet og egoisme der bliver lagt for dagen når de unge går til demonstration. FRED på Nørrebro NU og hop så i havet med alle de perifide undskyldninger for de unge...

Mvh

Christian

Peter sagde ...

Altså Christian nu var budskabet med demonstrationen vel ikke at man skal bue af alle folk man er politisk uenige med? Hvis man læser jeres manifest på jeres hjemmeside så står der at naboerne på nørrebro diskuterer naboadfærd, ungdomskultur og forsøger at skabe debat om et nyt og mangfoldigt nørrebro.

Kan du ikke forklare hvor jeres handlinger frem til nu passer med dette formål? Jeg kan kun kun se had og manglende tolerance.

Hvis du virkeligt har beviser for at de unge mennesker i buede af har været med til stikke nørrebro i flammer. Så burde du melde dem til politiet. Eller er det bare naboerne som er så fordumsfulde og hadske at de ikke skelner mellem politisk forfølgelse og retsfølelse?

Anonym sagde ...

jeg vil stadig gerne vide hvordan naboerne på nørrebro forholder sig til at i deres demonstration var deltagende højre orienteret nationalister, også kaldet naizister, til stede og hvorfor mit spørgsmål således slettes fra blokken istedet for besvares?
det er et helt reelt spørgsmål som jeg finder meget vigtigt.

Naboerne på Nørrebro sagde ...

du har fået svar på dit spørgsmål er en gang tidligere. svaret er at INGEN nazister, nationalister, ekstremister, fascister og voldelige autonome er velkommen i vores demonstration eller i netværket. hvis du fortsætter med spamme vores blog med dit nationalist pis & lort - bliver du slettet igen!

Anonym sagde ...

hold kæft hvor er det trist med sådanne reaktioner fra naboerne på Nørrebro. det er en meget infantil form I ligger for dagen.
Men I er vel også af den typiske middelklasse, som ikke har reflekteret meget over humane værdier og hvad plads til forskellighed egentlig er og rummer. jeg ser jer som en flok intolerante tilflyttere til Nørrebro der ikke har forstået hvorfor i i første omgang valgte at bo på det attraktive nørrebro men hellere vil tilpasse omgivelserne til efter jeres behov.
Den stil i ligger for dagen hører ingen steder hjemme- jo i Hellerup, hva om i flyttede til Hellerup...
i har vel også mulighed for at gøre brug af jeres boligspekulationer at i økonomisk er i stand til at købe hus nordpå.
ser i ikke at i er med til at smadre jeres lokalmiljø og omdanne Nørrebro til en stor gang kaffe latte? jeg finder det umådeligt sørgeligt. ret dog jeres kritik hvor den hører hjemme: Rådhuset, politikerne.
Vis dog I er modne nok til det.