mandag, marts 26, 2007

Debatten om et eventuelt nyt Ungdomshus på: Hvad mener du? er ved at ebbe ud. Der er i alt 17 debat indlæg hvoraf største delen er seriøse og dybdeborende indlæg af mere reflekterede karakter. Sammendraget er ganske tydeligt. Nørrebro vil ikke ha' et nyt ungdomshus som vi kender det fra Jagtvejen 69 MEN der er til gengæld åbenhed om et nyt og mere tidssvarende UngdomsKULTURhus.

Burson-Marsteller Anbefalinger til Ungdomshuset:

- I siger, at I er kreative. Vis det!
- I siger, at I vil finde en løsning. Vis det!
- I siger, at I tager afstand fra vold. Vis det!
- I siger, at I gør København og Danmark til et bedre sted. Vis det!
- DROP VOLD OG KONFRONTATIONER
- Lyt til kritikerne
- Hold selvjustits
- Find et kompromis
- Engager jeres ambassadører
- Kom i dialog med danskerne
- Samarbejd med pressen
- Drop politiet som fjende


Læs mere her: Ungdomshusets pressegruppe får sig en eyeopener af Kim Larsen fra Burson-Marsteller inkl. analyse kommentar: OS UDEFRA.

Nørrebro trænger til et gevaldigt løft. Nørrebro er stadigvæk Københavns mest beskidte kvarter med 1½ meter mellem hvert tag, en hundelort, en smadret flaske, blandet med det sædvanlige skrald fra de overfyldte eller manglede skraldespande.

Vi har skrevet en mail til Klaus Bondam men intet hørt?! Vi har skrevet et brev til faderhuset hvori vi opfordrer til at de rydder op på deres grund og holder det rydeligt jvf. standarden. Men OK hvis Bondam’s København mere skal handle om Cykel-parkingsbøder end lort, skidt og skrald i gaderne kan det jo godt skabe forvirring om hvad god standard er?. Vi trænger til et løft herude og der er mange der gerne vil hjælpe til - vi mangler bare en forgangsmand!

Debatten vedr. Nørrebros fremtid er endt i mudderkast. Det gælder også når vi kigger på andre forum's som Nørrebro-lokalavis.net, paagaden.dk og modkraft.dk. Kan det virkelig være sandt at ingen har nogle konstruktive forslag til hvad Nørrebro skal være? Hvis man tænker på at mangfoldigheden skal skabe Nørrebro og vi er den største bydel i København med ca. 80.000 indbyggere - lever vi så allerede i harmoni? Peter Andreas Münster har taget rorpinden og byder op til verbal dans på bloggen: Mere eller mindre rummelighed...?


Har du talt med din Nabo i dag? Sluk nu det bål! Vi har brug for dig!


.

Ingen kommentarer: